петак, 23. децембар 2011.

[ИНТЕРВЈУ]:"Не побеђује број, већ - сој!"

Не могу а да се на самом почетку нашег разговора не сетим једне веома занимљиве трибине одржане средином октобра прошле године у београдском Студентском културном центру под називом "Обавештајни рат против србског народа" на којој сте бриљантно анализирали антисрпске поруке објављене на насловној страни америчког високотиражног политичког недељника "Newsweek" који је већ тада припремао, тачније хушкао, евроамеричку јавност на нови рат против Срба. Као аналитичар глобализма реците нам зашто Запад, предвођен САД, опет ратује против нашег народа?
Чак најнаивнијм међу Србима су 24. марта ове године коначно схватили "шта то у ствари хоће Америка".
Намерно сам парафразирао наслов чувене књиге "What Uncle Sam Really Wants" из пера још чувенијег антиглобалисте и светски познатог научника Ноама Чомског који смело и неућутно упозорава не све опаке последице америчког хегемонизма и тоталитаризма који се према нама манифестује и конкретно испољава као антисрпски и антихришћански расизам гори по методологији од нацистичког антисемитизма. Ако је неко спреман да на насловној страни најчитанијег светског политичког недељникаNewsweekобјави 12. 10. 1998. паролу да је "Србија разбојничка нација Европе" то јест нација која се налази изван свих европских закона (Serbia: Europe's Оutlaw ), онда је то најгори облик расизма који је плански припремао бездушно и бесомучно бомбардовање породиља, беба, деце и немоћних који су криви само зато што су живи, тачније само зато што су Срби.

Да ли то значи да је западни свет на крају двадесетог века потпуно потонуо у зло и бездушје? 
Сасвим сте у праву. Није без разлога један од највећих православних мислилаца двадесетог века, отац Јустин Половић, рекао да је ово "век атомске технике и прашумске етике". Управо рат који се сада води против Србског народа и наше земље представља кулминацију свеопштег моралног суноврата овог света сведеног на ниво "глобалног села" којим у потпуности жели да управља планетарни силеџија под називом САД. Срби су данас једина нација која се у најдиректнијем сукобу услешно одупире успостављању новог светског поретка америчког хегемонизма. Цена наше борбе јесте велика, али је цена наше слободе и поноса, националне части и образа, неупоредиво већа. Над нама се спроводи стравичан и невиђен геноцид само зато што смо слободољубиви, то јест само зато што желимо са сачувамо свој идентитет и своју сувереност. 

Зашто се за Балкан каже да је "буре барута"?
Балкан није ни веће ни мање "буре барута" од било ког региона на који су се окомили, тачније, острвили творци Новог светског поретка. Они широм планете креирају такозване сукобе ниског интензитета, то јест контролисане сукобе којима врше пенетрацију у оним областима крје су од стратешког интерса за успостављање потпуне окупације читаве планете. Реч је о сатанистичким бандитима који на најперфиднији могући начин, преко својих окултно-политичких испостава под називом Савет за иностране односе, Клуб Билдреберг и Трилатерална комисија желе глобалну власт на свим нивоима људског постојања, пре свега духовном, политичком, војном и економском. 

На који начин се успоставља Нови светски поредак и да ли је икако могуће одупрети му се? 
Уколико је једном народу слобода императив историјског постојања, онда је одупирање глобалном тоталитаризму Новог светског поретка примарни задатак свих припадника тог народа. Без обзира на сву перфидност, бескрупулозност и зверску свирепост, Нови светски поредак није непобедив. Напротив. Као што видимо, његова војна полуга под називом НАТО много је слабија него што се то претпостављало. Њихови елитни "невидиви бомбардери" Ф-117 итекако су уочиви за србске неустрашиве витезове из Ратног ваздухопловства и противваздушне одбране. Баш зато кукавички НАТО сатанисти врше одмазду над нашим цивилним становништвом и цивилним објектима. Али за њих и њихове налогодавце, као и за све зликовце, важи она древна србска мудрост: могу како хоће, али не могу докле хоће. Прозрео је србски народ све њихове препредености и све замке шарених лажи под именом демократије, хуманизма, људских права, толеранције, цивилног друштва, хуманитарних катастрофа, колатералних штета и сличних смицалица којима замајавају наивне и лаковерне претварајући их у своје зомбирано робље налик слуђеним америчким грађанима.

Да ли је Европа у опасности да постаие амерички привезак? 
Европа је дочекала оно што јој је прорекао један од највећих западних мислилаца, Фридрих Ниче - дочекала је да уђе у "век дегенерације и нихилизма", постала је слушкиња САД, тачније, постала је својеврсна америчка колонија која по диктату вашингтонских супербанкара незауставиво, као хипнотисана, срља у сопствену пропаст и самоубиство. Треба обавезно имати у виду да од окончања хладног рата и нарушавања биполарне равнотеже супер-сила у корист америчке супремације, САД све отвореније и бестидније воде неколико противевропских ратова од којих су најразорнија следећа три: духовни рат - производњом и импортовањем бројних тоталитарних и деструктивних верских секти као што су, например, Сајентолози који су, например, донедавно имали веома велики утицај у немачким државним структурама; политички рат - наметањем америчке демократије као општеважећег модела политичке (не)делотворности; и поготово економско-монетарни рат против европских суверених и националних држава и новоуведеног евра као заједничке валуте Европске уније која је претила да озбиљно угрози доларску хегемонију. Ослабљени сопственом декаденцијом, европљани нису у стању ни да препознају свог америчког непријатеља, а још мање да се извуку из његовог смртоносног загрљаја. Али, сасвим сам сигуран да здрав део европских нација са великом пажњом, дивљењем и надом гледа на непоколебив србски отпор вашингтонском тоталитаризму. Ми смо аутентичан пример и узор европским државама, а и читавом свету, како се треба борити за слободу. Није без разлога бивши државни тужилац САД, честити др Ремзи Кларк, недавно смело и тачно изјавио: "Ово је најбоље време да се буде Србин!" 

Недавно сте у једној Танјуговој телевизијској емисији коментарисали серију масовних малолетничких убистава која се у последње време догађају у америчким школама. Откуд толико свирепог насиља међу америчким тинејџерима? 
Трулост, безнађе и ужас америчког друштва, пре свега омладине, прецизно описују следеће речи које је недавно изговорио бивши спикер Представничког конгреса, републиканац Њут Гингрич: "Не може преживети ни једна цивилизација у којој дванаестогодишњаци добијају децу, четрнаестогодишњаци се дрогирају, петнаестогодишњаци убијају, а седамнаестогодишњаци добијају школске дипломе које нису у стању сами да прочитају. Све то дешава се у данашњој Америци". И заиста, земља којој је разорена младост нема никакакве смислене будућности. Земља у којој су млади инфицирани криминалом, наркоманијом, убиствима, сексуалнин перверзијима, катастрофалним незнањем - таква земља, то јест САД, налази се у предсмртној агонији покушавајући да симулира империјалну потентност и снагу неприкосновеног глобалног владара. Србске победоносне трупе не морају да умарширају у Вашингтон - Америка саму себе изнутра уништава попут канцерозног организма.

Као председник православне патриотске нестраначке организације "Отачаствени покрет Образ" која се залаже за духовну и државотворну обнову Србског народа на темељима Светосавља, реците нам постоји ли специфичност србског патриотизма? 
Сваки искрени патриотизам јесте специфичан и непоновив. Например, код Француза можете разликовати патриотизам Шарла Мартела, који је 732. године сасекао далеко бројније муслиманске непријатеље, и патриотизам Јованке Орланке, која је потпуно разорила британске освајаче победивши у готово безизлазној ситуацији. Такве јунаке познаје историја сваке значајније европске нације и њених патриотских прегнућа. Када је у питању србски патриотизам неопходно је нагласити да његову суштину представља православно витештво које подразумева непрестану - дакле, и у рату и у миру - државотворну и државочуварну моћ и присебност. Србски патриотизам се не може ни схватити ни објаснити без вере православне. Смисао србског патриотизма налази се у пожртвованој спремности да се живот положи за своје ближње. Колика је снага србског патриотизма понајбоље показује наше двоипомесечно одолевање највећој војној сили која је икада постојала у историји. Срба има свега десет милиона, а земље чланице НАТО савеза имају укупно седамстопедесет милиона становника! Али, не побеђује број већ - сој. У  грудима садашњих србских витезова куца јуначко срце наших Светих ратника који су кадри стићи и утећи и на страшном месту постојати за Крст Часни и Слободу Златну. Наши неустрашиви и Богомблагословени војници и полицајци јесу истински потомци Обилића и других србских витезова "који живе доклен сунца грије". 

Шта мислите о актуелном јединству нашег народа када је у питању одбрана од НАТО агресије? У којој мери је то јединство постигнуто? 
Срби данас инстинктивно осећају неопходност сопственог националног, духовног и одбрамбеног јединства. Поново нас немилосрдни вихор историје баца пред сам понор ништавила и ако немамо вере у Бога и поверење у делотворно јединство свих патриотских снага, бићемо изложени ужасној опасности да нестанемо из историје. Фронт одбране Србства данас обухвата све узрасте и све сталеже наше нације. Свако у оквиру својих могућности доприноси очувању националне и државне самосталности. Не рачунајући шачицу издајничких смутљиваца и америчких чанколизаца, Срби врло добро знају да све идеолошке и политичке расправе припадају мирнодопским условима и да им нема места у оваквом одбрамбеном рату. Патриотизам и одбрана државе стоје изнад сваког појединца и идеологије. Здрава државотворна духовност и снажне државочуварне оружане снаге - то је формула србске непобедивости.
Интервју објављен у франкфуртском недељном магазину "Око", 18. јуна 1999.

Нема коментара:

Постави коментар